1 Noi

Tratamentele cosmetice si tratamentele in etape

Autor : Salon Cosmetica

Tratamentele cosmetice cuprind o serie de ingrijiri ce se acorda in cabinetul cosmetic de catre cosmeticiene. Ele sunt diferentiate in functie de tipul de ten la care se aplica, folosindu-se procedeele necesare pentru obtinerea unor bune rezultate.
La baza tratamentelor cosmetice sunt cele 4 procese (de curatire, hranire, hidratare si tonifiere) care se folosesc in functie de deficientele ce le prezinta tenurile, pentru a le suplini tocmai ceea ce le lipseste.

Tratamentele cosmetice se fac stiintific, folosindu-se aparatele electrice moderne si produse cosmetice variate si de buna calitate.
Pentru a obtine rezultatele dorite, o piele cu un aspect frumos si bune functiuni, este necesar ca tratamentele cosmetice sa se faca corect, la intervale de timp bine stabilite, in functie de tipul de ten si de varsta, si sa se completeze cu ingrijiri cosmetice zilnice acasa.

In continuare se vor descrie tratamentele complete ale diferitelor tipuri de ten, deci cu toate procedeele cosmetice ce-i sunt necesare, in functie de scopul propus, iar alaturat, dupa fiecare tip de ten, se va descrie tratamentul respectiv in etape, asa cum se aplica in cabinetul cosmetic.
Rolul tratamentelor in etape este de a oferi tenului ceea ce are nevoie, treptat, pentru a putea asimila mai bine. Aparatele cosmetice se folosesc in fiecare sedinta de tratament, in functie de efectele urmarite.

Mastile cosmetice au compozitii diferite pentru a da tenului o varietate de produse de care are nevoie. Nu se folosesc masti „Stas“, repetate la fiecare sedinta de tratament, recomandate si acasa, pentru ca nu se obtin rezultate bune.

In general, tenurile nu sunt clar diferentiate (ten uscat, ten gras), ci se intalnesc, de obicei, tenuri combinate ca de exemplu ten uscat deshidratat sau ten mixt — pe axul facial gras, iar in restul fetei — uscat sau deshidratat.
De aceea sunt indicate tratamentele in etape, pentru a rezolva aceste deficiente ale tenului gradat in sedinte repetate, fiecare sedinta avand alt scop si alte procedee de folosit (aparatura si produse).

"Like" Salon Cosmetica pe Facebook & Google+. Nu patesti nimic, iti promitem!