1 Noi

Masajul corector al gurii

Autor : Salon Cosmetica

Este necesar cand observam riduri in aceasta regiune sau adancirea santului nazogenian.
Scopul

  • corectarea, estomparea acestor aspecte inestetice.

Produsul folosit

  • crema grasa, hranitoare, bine hidratata.

Miscarile de masaj se fac astfel:
Mana stanga va sustine muschiul orbicular al buzelor la nivelul comisurii. Cu mana dreapta se vor executa miscarile de masaj, incepand din partea dreapta. Cosmeticiana sta in partea dreapta a clientei.

a)Ciupituri
Indexul si policele mainii drepte vor executa ciupituri usoare de-a lungul santului nazogenian, incepand de la maxilarul inferior pana la aripile nasului. Revenirea miscarii la pozitia initiala se face printr-o netezire cu indexul pe acelasi traseu. Miscarea se repeta de 5 ori.

b)Netezirea ondulatorie
Indexul, mainii drepte executa o netezire ondulatorie de-a lungul santului nazogenian, de la maxilarul inferior pana la aripile nasului. Revenirea la pozitia initiala se face printr-o netezire cu indexul pe acelasi traseu. Miscarea se repeta de 5 ori.

c)Netezirea circulara
Miscarea este efectuata ,pe directia muschiului orbicular. Se executa cu index, mediu si inelar, care descriu cercuri din ce in ce mai mici pana in apropierea buzelor. Miscarea incepe de la locul de sus\¬tinere si se repeta de 5 ori.

d)Vibratia punctata
Cu indexul, mediu si inelarul mainii drepte se executa o vibratie punctata suib buza inferioara si deasupra buzei superioare.

e)Foarfecele buzelor
Se cuprind buzele intre indexul si mediul ambelor maini; se executa, o netezire mai rapida si mai intensa. La nivelul comisurii buzelor, degetele se unesc si miscarea se continua panala ureche. Mainile lucreaza alternativ si miscarea se repeta de cateva ori.

Ca si la masajul corector al ochilor si la masajul corector al gurii miscarile se pot efectua intai intr-o parte si apoi in cealalta, sau prin alternanta dintr-o parte in alta.
Daca am efectuat masajul intai in partea dreapta, vom executa cele patru miscari si in partea stanga, si apoi cosmeticiana va trece in spatele clientei si va efectua ultima miscare.

"Like" Salon Cosmetica pe Facebook & Google+. Nu patesti nimic, iti promitem!